Kék T Autósiskola blogja
Kék T Autósiskola facebook oldala
Kék T Autósiskola twitter oldala
Kék T Autósiskola Google+ oldala

A jogosítvány | Jogosítvány | Autósiskola Pécs | Kék T Autósiskola Pécs PDF

Tréningek

Mi is az a vezetéstechnikai tréning?
Talán az, hogy 8-10 izzadt motoros fogcsikorgatva botladozik a bólyák körül a forró aszfalton egész nap, majd estére büszkén konstatálja, hogy már mindegyiket sikerült megkerülni? Biztosan nem.
A kúpok megkerülése egy tréningen nem cél, hanem csupán eszköz. Eszköz arra, hogy az előzetesen fejben összerakott vezetéstechnikai fogásokat lépésről lépésre fel tudjuk épiteni. Inkább gázolj át néhány kúpon kezdetben, a helyes vezetéstechnikára törekedve, mintsem kikerüld a vakszerencse közreműködésével. Nagyon fontos a tudatosság, a fokozatosság, s hogy kölün-külön foglalkozzunk az egyes technikai elemekkel. Csak akkor lépjünk tovább, ha begyakoroltuk az előzőt.  Ezt követi a technikák összefűzése, így az országúti motorozásnál is jól kamatoztatható tudással felvértezve zárjuk a napot.
Hogy azután ezt a tudást a lendületesebb motorozásra használod, vagy arra, hogy nagyobb biztonsági tartalékkal, lazábban, motorozol, az már a Te döntésed.
Abban azonban biztos vagyok, hogy a tudatos motorozás egyúttal sokkal élvezetesebb is! Mindannyiunkra ráfér tehát legalább évente egyszer, egy ilyen zárt pályás gyakorlás, bármely szintjén is tartunk motoros pályafutásunknak.
Jelentkezés: http://www.kekt.hu/urlap/motoros_jelentkezes
A tréningek min. 7 fővel indulnak, és max. 10 fősek. Regisztráció csak a befizetés után lép érvénybe.
Arról, hogy az időjárás miatt elmarad-e a képzés, a tréninget vezető oktató dönt. Ez esetben a befizetett díj másik tréningre átvihető, vagy visszakérhető.
A részvétel a tréningeken saját  motorral  lehetséges.
Találkozó: A Kék”T” Motoros Iskola előadótermében, elméleti felkészítéssel kezdünk.(Pécs,Nagy Lajos király u. 2. )
  A rövid elméleti prezentáció után, másnap együtt gurulunk ki a gyakorló pályára, ahol kis szünetekkel gyakorljuk, a célirányos feladatokat.

A pályán csak megfelelő védőfelszerelésben lehet tréningezni.

 

Az idei szezon kezdetén a következő időpontokban tervezünk tréningeket. Lásd:
: http://www.kekt.hu/urlap/motoros_jelentkezes

       
       
       
       

 

2011 (C) Minden jog fenntartva

A jogosítvány

Jogosítvány

Autósiskola Pécs

PageRank ikon ingyen