Kék T Autósiskola blogja
Kék T Autósiskola facebook oldala
Kék T Autósiskola twitter oldala
Kék T Autósiskola Google+ oldala

A jogosítvány | Jogosítvány | Autósiskola Pécs | Kék T Autósiskola Pécs PDF

E-learning

A világ bármely pontján tud elméleti tanfolyamot végezni on-line és az itthon töltött időt, intenzíven a gyakorlatra tudja fordítani. 60 óra áll rendelkezésére, hogy elvégezze az e-tanfolyamot. A hozzáférés 90 napra szól. Az elektronikus tanfolyam elvégzéséhez a tanuló egyedi azonosítót kap, amivel a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. A tanfolyam elvégeztével a rendszer előállítja a hatályos rendelkezéseknek megfelelő, elektronikusan aláírt képzési igazolást, amit elektronikus formában elküld a Nemzeti Közlekedési Hatóság felé, valamint a tanuló és iskolavezetője számára letölthetővé tesz. Ezután a tanulót az Autósiskola elméleti vizsgára jelenti. Rugalmasan választhatja meg a vizsgaidőpontot is, melyben az Ön időbeosztásához igazodunk.

A sikeres vizsga után megkezdődhet a gyakorlati képzés. Így bárhol tud elméleti tanfolyamot végezni on-line és az itthon töltött időt, intenzíven a gyakorlatra tudja fordítani. Ha még más jogosítvánnyal nem rendelkezik Közúti Elsősegélynyújtás tanfolyamot is, végezhet Autósiskolánknál. Vizsgát tennie pedig a Vöröskeresztnél kötelező.

Ha bővebben érdeklődik az e-learning után írjon e-mailt, vagy regisztráljon itt:https://www.autosiskolakekt.hu/urlap/jelentkezes

 

 

 E-LEARNING RENDSZERŰ OKTATÁS ELMÉLETBŐL:

Tandíj

Elméleti tanfolyam:

B kategória_e-learning (távoktatási rendszerben)

B kategória_e-learning (távoktatási rendszerben) elsősegély tananyaggal

 

Motoros kategória _ e-learning (távoktatási rendszerben)

 

Motoros kategória _ e-learning (távoktatási rendszerben) elsősegély tananyaggal

30.000 Ft

37.000 Ft

30.000 Ft
37.000 Ft

 

 

2011 (C) Minden jog fenntartva

A jogosítvány

Jogosítvány

Autósiskola Pécs

PageRank ikon ingyen