Kék T Autósiskola blogja
Kék T Autósiskola facebook oldala
Kék T Autósiskola twitter oldala
Kék T Autósiskola Google+ oldala

A jogosítvány | Jogosítvány | Autósiskola Pécs | Kék T Autósiskola Pécs PDF

Beiratkozás

Tanfolyamainkra regisztrálhatsz a JELENTKEZÉS menüpont alatt. A regisztráció után írásos szerződést kell kötnünk. Ennek feltétele a nemzetközi kategóriákhoz előírt életkor fél éven belüli betöltése. (18 éven aluliak szerződését szülővel  is alá kell íratni).
Ezzel már regisztráltunk is az általad kiválasztott időpontban induló délelőttös, délutános (vagy akár vegyes) órarendű tanfolyamra. Legközelebb, (az első elméleti foglalkozásra) hozni kell egy orvosi véleményt "EGÉSZSÉGI ALKALMASSÁGRÓL",  A tanfolyamot záró elméleti vizsgára az a hallgató bocsátható, aki az elméleti tanfolyamot elvégezte és a nemzetközi kategóriákhoz előírt életkort 3 hónapon belül betölti. Később, a gyakorlati vizsgára az a hallgató bocsátható, aki az előirt óraszámokat, teljesítette és a nemzetközi kategóriákhoz előírt életkort betöltötte.

Elektronikusan kitölthető jelentkezési lap elérhető: ITT!

Jelentkezz minél hamarabb, mert multimédiás oktatótermünkben korlátozott a férőhelyek száma. Az utolsó pillanatban nem mindig tudunk helyet biztosítani, ha viszont időben látjuk az igényeket, újabb csoportot tudunk indítani. Így mindenki akkor kezdhet tanfolyamot, amikor neki a legmegfelelőbb.

Választható délelőttös, délutános, vagy vegyes órarend is.

Elméleti oktatás>>

2011 (C) Minden jog fenntartva

A jogosítvány

Jogosítvány

Autósiskola Pécs

PageRank ikon ingyen