Kék T Autósiskola blogja
Kék T Autósiskola facebook oldala
Kék T Autósiskola twitter oldala
Kék T Autósiskola Google+ oldala

A jogosítvány | Jogosítvány | Autósiskola Pécs | Kék T Autósiskola Pécs PDF

B kategóriás Intenzív Gyakorlati képzés

Intenzív gyakorlati képzés (csak három gyakorlati oktatónk végzi):

1 hónap alatt levezethető a 30 óra, rugalmas , az ügyfélhez igazodó időbeosztás biztosításával: 5.800 Ft / gyakorlati óra.

-          Kinek ajánljuk ezt a képzési formát:

Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik ha korábban még nem is próbálkoztak járművezetéssel, de az autóvezetés, a közlekedés kihívásai, mindig is az érdeklődési körükbe tartozott. Ha még csak fejben is, de már autodidakta módon, maguktól elsajátították a vezetéstechnika alapjait. Már utasként is figyelemmel kísérték a forgalom alakulását, előre felismerték a potenciális veszélyhelyzeteket. Gondolatban már képesek voltak a kialakulófélben lévő helyzetek előtt járni.

Ebben az esetben van reális esélye annak, hogy a kötelezően előírt minimális 30 vezetési óra adta kereteken belül, vagy ezt az óraszámot nem sokkal meghaladva, fel tudunk készülni a sikeres forgalmi vizsgára.

-          Ha felsoroltakban nem ismer magára, akkor a normál dinamikájú (kedvezőbb óradíjú), heti két, maximum három foglalkozást (4, max.6 tanórát) tartalmazó képzést javasoljuk. Így ugyanis a foglalkozások között marad idő, a tanultak „megemésztésére” beépítésére, s így a tanulási folyamat is hatékonyabb lesz.

Ne feledje: A vizsga nem pusztán az autó vezetéséről szól!

A jármű biztonságos kezelése csak a belépő! Az igazi munkánk még csak azután, azaz a kezelőszervek használatának elsajátítását követően kezdődik. Rengeteg figyelmet, koncentrációt, helyzetfelismerést igényel!

Ehhez pedig megfelelő mennyiségű gyakorlás, és a gyakorlások között a forgalmi helyzetek újra elemzése, átgondolása szükséges.

 

2011 (C) Minden jog fenntartva

A jogosítvány

Jogosítvány

Autósiskola Pécs

PageRank ikon ingyen