Kék T Autósiskola blogja
Kék T Autósiskola facebook oldala
Kék T Autósiskola twitter oldala
Kék T Autósiskola Google+ oldala

A jogosítvány | Jogosítvány | Autósiskola Pécs | Kék T Autósiskola Pécs PDF

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM! : Jelentkezéseket távoktatásra folyamatosan fogadunk, HOSSZABBÍTOTT HOZZÁFÉRÉSŰ programokra! E-learning képzés (távoktatás) elérhető. Személyes Ügyfélszolgálatunk 03.18.-ától ZÁRVA! Emailes kapcsolattartás: info@kekt.hu
Következő motoros tantermi tanfolyam: Jelentkezéseket távoktatásra folyamatosan fogadunk! A Kék T Motoros Iskola biztosít mind három kategóriában motorkerékpárt, de jelentkezhetsz saját motorral is!
Kedves Ügyfeleink! A vizsgáztatás március 19.től szünetel. A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel a tantermi elméleti és gyakorlati oktatást felfüggesztjük.Személyes Ügyfélszolgálatunk 03.18.-ától ZÁRVA!

Autósiskola

Multimédiás elméleti tanfolyamainkat Pécs belvárosában a Nagy Lajos király útja 2.-ben tartjuk.

 

Kérjük időben jelentkezz, mert tanfolyamaink betelnek!  Jelentkezés itt: https://www.autosiskolakekt.hu/tartalom/jelentkezesi_urlap/263

A tanfolyam során végig szemléletes, számítógépes demonstráción követheted a tananyagot. Színekkel,tartalommal töltjük meg a "körmönfont" paragrafusokat. A bemutató anyagát a Kék "T" Autós-Motoros iskola több mint húsz éves működése alatt gyűjtött tapasztalatai alapján sikerült olyanná alakítani, hogy a vizsgákon legtöbb nehézséget okozó problémákra  koncentráljon.   

Megérte! Hallgatóink szerint a legszárazabb témaköröket is "élvezhetővé", érthetővé teszi.

A technika önmagában azonban kevés. Nem nélkülözhető az élő magyarázat sem.
A legkorszerűbb, 21. századi igényeket is kielégítő,multimédiás oktatótermünkben egy hely rád is vár.
Amit megtanultunk, azt gyakorolni kell! Minden foglalkozáson felmérjük a pillanatnyi tudásodat. Mindigcsak adott témakört tesztelünk, és csak olyat, amiről már volt előadás!  

A foglalkozások anyagát elektronikus jegyzet formájában haza is viheted, így az otthoni felkészülés is hatékonyabb, könnyebb.
A vizsga összes lehetséges tesztkérdését tartalmazó"Tesztkönyv"-et  a tanfolyam idejére biztosítjuk, tantermünkben pedig korlátlan és ingyenes hozzáférést nyújtunk a folyamatosan frissített hatósági vizsgaprogramhoz..

Csatlakozhatsz csoporthoz, de egyéni órarendet is összeállítunk, ha időd kevés!

Távoktatásra e-learningre is jelentkezhetsz!

http://www.autosiskolakekt.hu/tartalom/e-learning/253

A gyakorlati képzést „B” kategóriában nyolc felkészült oktatónk biztosítja.

 

 

2011 (C) Minden jog fenntartva

A jogosítvány

Jogosítvány

Autósiskola Pécs

PageRank ikon ingyen